Gerard Duelo es reuneix amb en Pedro Sánchez en representació dels API

El passat divendres 30 d’agost, el Consell Rector de COAPIs, a través del seu president Gerard Duelo i del tresorer Jaime Cabrero, es va reunir a Madrid amb el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez; el ministre de Foment, José Luis Ábalos; el director general d’Habitatge, Francisco Javier Martín Ramiro i Beatriz Corredor, secretària de l’Àrea Ordenació Territorial i Polítiques Públiques Habitatge de la Comissió Executiva Federal.

Durant la reunió, a la qual van assistir una altra desena de representants destacats del sector de l’habitatge, el ministre José Luis Ábalos va realitzar un repàs previ de les mesures desenvolupades al llarg dels últims mesos pel seu departament i va traslladar algunes iniciatives, com el projecte estatal de Llei d’Habitatge, el qual assegura que “pretén blindar aquest dret, sense envair l’espai competencial autonòmic”.

Gerard Duelo, president del Consell General de COAPIs d’Espanya i del COAPI de Barcelona, ​​va destacar que “és molt important posar màxima atenció en regular oficialment la professió d’API, en base exclusivament a l’interès de defensa del consumidor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *