Encara no se sap si podràs realitzar visites a immobles a partir de dilluns

Com ja t’hem comentat en anteriors comunicacions, les visites als immobles no es podran realitzar fins que passem a la Fase 1 de desconfinament, que estava prevista per a l’11 de maig però que encara no s’ha confirmat. De fet, segons ha anunciat avui el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, el doctor Fernando Simón, serà aquest divendres a la nit o dissabte (i no abans) quan es comuniqui a cada comunitat autònoma que entra en Fase 1 el pròxim 11 de maig.

Entenem que aquest fet t’impedeix organitzar degudament l’activitat de la teva agència durant les pròximes setmanes i, per aquest motiu, el nostre equip romandrà alerta amb l’objectiu de comunicar-te les novetats tan bon punt es produeixin o es publiqui l’informe específic per a Catalunya.

En aquest sentit, t’informem que el Govern va sol·licitar ahir al Govern central que només tres regions sanitàries de Catalunya (Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i l’Alt Pirineu-Aran) passin a la següent fase de desconfinament (Fase 1), ja que considera que a la resta del territori hi ha un risc mitjà-alt d’un nou brot de COVID-19 si es suavitzen les restriccions de mobilitat.

No obstant això, la decisió última depèn del ministre de Sanitat i, un cop es faci pública, te la farem saber i t’explicarem com t’afecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *