Les noves mesures anti COVID-19 no afecten en principi l’activitat immobiliària

A conseqüència de l’augment de contagis per COVID-19, el Govern ha anunciat l’aplicació de noves restriccions com el tancament perimetral de Catalunya els propers 15 dies, confinaments municipals durant els caps de setmana o la limitació d’aforament al 30% de la seva capacitat als establiments comercials, entre d’altres. 

Sabem que et preocupa l’afectació d’aquestes noves mesures a la teva activitat i, en concret a les visites. 

Et volem avançar que, en principi, segons document difós per Protecció Civilno se n’ha aprovat cap de concreta que impedeixi concertar i realitzar visites a immobles.

Ateses les restriccions de mobilitat durant el cap de setmana, et recomanen que programis les visites als immobles ubicats en altres municipis entre dilluns i dijous, sempre que sigui possible. En cas que sigui necessari realitzar-les durant el cap de setmana, caldrà que disposis d’un document que acrediti el desplaçament per motius laborals per tal de mostrar-ho en cas de ser requerit per les autoritats.

A més, t’aconsellem que facis arribar als teus clients el link per enviar el certificat autoresponsable de desplaçament així com un full de programació de la visita concertada, a on hi constin el dia i hora de la visita, l’adreça de l’immoble i la persona de contacte de la teva agència.

Un cop es publiqui el decret que recull aquestes noves mesures, previsiblement aquesta nit, et farem arribar un resum per si hi hagués cap novetat respecte del que t’estem transmetent ara.

En tot cas, volem enviar-te un missatge de calma. El nostre equip jurídic està atent a qualsevol novetat per poder acompanyar-te en aquests moments d’incertesa i que puguis atendre els teus clients amb totes les garanties. Estem al teu costat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *