Gerard Duelo participa en la 16 edición de Inmointer

El passat divendres 12 es va celebrar a l’auditori d’APCE la 16ª edició d’Inmointer, l’esdeveniment immobiliari que mostra les claus del sector a nivell nacional i internacional.

Els assistents van poder gaudir de les xerrades dels millors professionals i experts com Enric Giménez, que va parlar sobre la revolució del mercat immobiliari internacional; Juanjo Martínez i Esteve Almirall, que van presentar el tema del “coworking” i “coliving”; o Mihkel Roosme, explicant el “crowdfunding”.

El president de FIABCI Espanya, Ramón Riera, va assegurar durant la seva intervenció que els models del “colving” i el “coworking” són la opció del futur i que l’arribada d’Internet ha impulsat formes de negoci alternatives que trepitgen fort el mercat, com el “crowdfunding” inmobiliari.

Després de les ponències, el Sr. Gerard Duelo, president del Consejo General de COAPIS de España i president del COAPI de Barcelona i de l’AIC, va clausurar la jornada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *