El COAPI de Tarragona celebra su noche de gala anual

El COAPI de Tarragona va celebrar el passat divendres a la tarda la seva Nit de Gala anual. L’acte, que va tenir lloc enguany a La Boella, és un dels més importants de l’ens col·legial i aquest any va comptar amb més de 350 assistents entre col·legiats, associats i professionals del sector.

El lema de la vetllada, on es recorden els assoliments duts a terme durant l’any, s’hi fan reconeixements i es posen a sobre la taula reptes de futur del sector, va ser ‘”Passió immobiliària”, un fil conductor que va compartir-se en gran part dels discursos que es van dur a terme. Un dels moments més importants de la Nit de Gala 2019 va ser la bona relació entre el COAPI i Associació de Tarragona i el COAPI de Barcelona, que es va fer palesa a la trobada entre el president del COAPI i Associació de Tarragona, José Antonio Mas Flores, i el president del COAPI de Barcelona i de l’AIC i president del Consejo General COAPI de España, Gerard Duelo Ferrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *