Inmotecnia Proptech: el futur del sector immobiliari ja és aquí

El 20 de febrer de 2020, al World Trade Center de Barcelona, se celebrarà Inmotecnia Proptech, un esdeveniment que servirà per entendre com està canviant el sector en la nova era digital, com li afecten els canvis al professional immobiliari i com aplicar les noves tecnologies per transformar el seu negoci i adaptarse’n.

Organitzat pel Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona i el Consell General de Col·legis d’Agents de la Propietat Immobiliària d’Espanya, amb la col·laboració d’altres associacions professionals de col·lectius afins (promotors, arquitectes, arquitectes tècnics, aparelladors i constructors), l’objectiu d’Inmotecnia Proptech és mostrar al professional immobiliari les oportunitats del sector en el present i futur, fruit del canvi propiciat pels nous clients digitals, els edificis intel·ligents i les smart cities. I és que en un món on la manera de dissenyar, construir, vendre i viure en cases ha canviat (i s’espera que canviï encara més), els professionals han d’actualitzar els seus models de negoci per adaptar-los a les necessitats actuals de mercat.

+ info: inmotecnia.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *