S’obre el tram per a agències de 0 a 2 treballadors del Kit digital

Avui, 19 d’octubre, s’ha obert la presentació de sol·licituds de les ajudes econòmiques del Kit digital per a empreses de 0 a 2 treballadors. Es tracta del programa d’ajuts econòmics del Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital que té l’objectiu d’impulsar la digitalització de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

La dotació econòmica que correspon a aquest tram és de fins a 2.000 € per invertir en un o més dels serveis que t’ajudaran a digitalitzar-te: la creació de webs, la gestió de xarxes socials o processos fins a la factura electrònica, la gestió de clients o la ciberseguretat, entre d’altres. Les subvencions s’atorguen per ordre d’inscripció i fins que s’esgotin els fons europeus.

Es tracta del 3r i últim tram que podrà presentar una sol·licitud d’ajut. I és que la primera convocatòria de sol·licituds va ser per a les empreses d’entre 10 i 50 treballadors i la segona, durant el mes de setembre, per aquelles de 3 a 9 empleats.

Des d’API, com a agents digitalitzadors adherits al programa, per una banda, podem guiar-te en tot el procés d’optar a la subvenció i ajudar-te amb la tramitació i les gestions de la documentació. I, per l’altra, en el cas que rebis l’ajut, podrem oferir-te els nostres serveis per crear una pàgina web o bé idear un pla de xarxes socials de la mà del nostre equip de màrqueting. A més, també podrem assistir-te en la tramitació per implementar solucions digitals d’altres agents digitalitzadors.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Newsletter

La Asociación de Agentes Inmobiliarios de Cataluña representa a más

El portal inmobiliario profesional de confianza:
pisos y casas, alquiler y venta