Aconsegueix tots els teus reptes com a agent immobiliari

Assegura el futur del teu negoci
amb eines de valor, formació continuada
i el compromís ètic amb els teus clients.
cuadrapi

Col·lectiu immobiliari líder a Catalunya

+70

anys de trajectòria dignificant els professionals i protegint els consumidors

+3.500

agents immobiliaris subscrits a un codi ètic i inscrits al registre obligatori

+150

serveis exclusius per millorar el rendiment del teu negoci

Una porta oberta al teu creixement immobiliari

Ser API és una filosofia de vida. Una manera d’entendre la professió d’agent immobiliari. Una passió. Una vocació. Una gran responsabilitat. Una visió de futur. Un avantatge competitiu. Sentir que tens suport. Saber que ets al lloc adequat per desenvolupar el teu màxim potencial com a professional. Un segell de garantia per als teus clients.

Posiciona’t com un professional ètic, rigorós i compromès amb qui poder confiar.

El mercat immobiliari és apassionant

I també complex, viu, en canvi permanent. Un entorn altament competitiu on només els agents més preparats aconsegueixen que els seus negocis prosperin i creixin any rere any.

Tu ho saps millor que ningú.

És relativament fàcil aconseguir un client una vegada, però no ho és guanyar la confiança per a tota la vida i convertir-te en el seu professional de referència per comprar, vendre o llogar un immoble, administrar el seu patrimoni o assessorar-lo amb les inversions immobiliàries.

Per aconseguir aquest tipus de relació amb el client necessites que la seva experiència amb tu sigui sempre segura, professional, actual i adaptada a les seves necessitats.

El mercat immobiliari és apassionant​

I també complex, viu, en canvi permanent. Un entorn altament competitiu on només els agents més preparats aconsegueixen que els seus negocis prosperin i creixin any rere any.

Tu ho saps millor que ningú.

És relativament fàcil aconseguir un client una vegada, però no ho és guanyar la confiança per a tota la vida i convertir-te en el seu professional de referència per comprar, vendre o llogar un immoble, administrar el seu patrimoni o assessorar-lo amb les inversions immobiliàries.

Per aconseguir aquest tipus de relació amb el teu client necessites que la seva experiència amb tu sigui sempre segura, professional, actual i adaptada a les seves necessitats.

Això requereix esforç i un elevat compromís per part teva. Però tot és molt més senzill si comptes amb la formació, les eines i l’assessorament necessaris.

Et donem la benvinguda a casa teva.

Sigui quin sigui el teu model de negoci, tinguis més o menys experiència en el sector, t’ajudem a aconseguir tots els teus reptes com a agent immobiliari.

Fa més de 70 anys que ho estem fent.

I estem desitjant ensenyar-te tot allò que hem après sobre el negoci immobiliari perquè el teu negoci creixi i creixi més cada dia.

Si et preguntes què podem fer per tu,
aquí tens algunes respostes

LIDEREM LA UNIÓ DEL SECTOR

Estem convençuts que la regulació de l'activitat i de la professió immobiliària a tot l'estat espanyol és l'autèntica pedra angular de la nostra professió i que només des de la cohesió entre tots els col·lectius d'agents serem capaços d'aconseguir-ho. Per això, som proactius i busquem les fórmules que ens permetin vertebrar, a totes les escales territorials, aquest objectiu.

ET FORMEM PERQUÈ TRANSFORMIS EL TEU NEGOCI

Hem dissenyat un pla d'actualització i perfeccionament amb més de 100 cursos anuals inclosos en la quota que et capaciten per enfrontar els reptes actuals del sector immobiliari. Adquireix les eines per iniciar el camí de transformació del teu model de negoci, necessari per orientar-lo als teus clients i sobreviure en un mercat que no té res a veure amb el d'anys enrere.

ET FEM ACCESSIBLE LA INNOVACIÓ

Una agència immobiliària que no innova, que no es pregunta cada dia com pot millorar les coses, acaba sent superada per altres competidors, especialment en aquest nou paradigma de mercat en què la tecnologia és tan important. En el nostre mapa de proptech podràs identificar ràpidament per quines tasques i processos immobiliaris serveix cada eina tecnològica.

COMUNIQUEM PERQUÈ SIGUIS UN REFERENT DAVANT LA SOCIETAT

Apostem decididament per potenciar la nostra participació als mitjans de comunicació per donar veu als nostres milers d'agents i posicionar-los com a professionals de referència de la mediació immobiliària davant dels seus públics. Volem que API sigui sempre sinònim de qualitat professional i de bones pràctiques davant dels consumidors i la societat en general, i lluitem per això.

ET REPRESENTEM DAVANT LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

La protecció d'un dret tan preuat com el dret a l'habitatge és una gran responsabilitat en què tenim molt a dir-hi tots els agents que intervenim en el sector. I treballem perquè se'ns tingui en compte en tots els fòrums en què aquest dret hi és en joc, també per defensar la nostra professió.

PERSEGUIM EL TEU CREIXEMENT IMMOBILIARI

No hi ha res que ens preocupi més. Volem ajudar-te a créixer i, per això, ens hem convertit en la plataforma més completa de serveis a agents immobiliaris 360º, per cobrir totes les teves necessitats del dia a dia, a més de facilitar-te eines per impulsar el teu negoci.

T’APORTEM SEGURETAT

No només defensem la nostra professió, el nostre col·lectiu i la nostra marca, sinó que volem que et sentis plenament confiat davant els teus clients. Per això, el servei d'assessorament jurídic, fiscal i laboral és tan important. Perquè et garanteix un criteri d'actuació en qualsevol situació, fins i tot en els moments de més incertesa.

POTENCIEM LA TEVA XARXA DE SUPORT

El més valuós que tenim a API és el nostre ingent capital humà, format per més de 3.500 agents a tot Catalunya amb qui compartir, aprendre i enriquir-se. Aquesta és la nostra autèntica xarxa de suport i serà la teva també. Una comunitat de professionals que entenen a la perfecció tot allò que et passa i amb qui podràs connectar-hi per múltiples vies.

ET GENEREM NEGOCI

Entenem les teves dificultats com a agent immobiliari i t'escoltem. Però la nostra feina de debò és posar al teu abast les eines que necessites per evolucionar professionalment, com les nostres agrupacions comercials immobiliàries, on podràs compartir operacions i multiplicar les vendes amb els integrants, si així ho desitges.

A punt per iniciar el teu creixement immobiliari?

Uneix-te als més de 3.500 immobiliaris que impulsen la seva empresa diàriament amb eines de valor, formació continuada, més de 150 serveis, compromís ètic i acompanyament professional.

Actualitat

Forma't per transformar el teu negoci

Desenvolupa nous coneixements immobiliaris. Perfecciona les teves capacitats professionals. Adquireix noves habilitats a mida dels teus interessos. Supera’t. Converteix-te en l’agent immobiliari que sempre havies somiat i porta el teu negoci a un nivell superior amb les nostres formacions a API Academy. Més de 100 cursos a l’any sobre habilitats professionals, innovació, tecnologia, negoci, màrqueting i dret immobiliari. Oberts per a qualsevol professional del mercat amb ganes de millorar.