Avui s’ha publicat la nova llei del lloguer: et fem un resum

Ja s’ha fet públic el text definitiu de la Llei 11/2020, de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d’arrendament d’habitatge, que limitarà el preu del lloguer en un total de 60 municipis de Catalunya a on la llei considera que el mercat està tensionat.

AQUÍ TENS EL RESUM QUE T’HEM PREPARAT

Aquesta llei modificarà de forma molt substancial el mercat immobiliari en aquests municipis i possiblement a partir d’avui alguns dels teus clients, tant propietaris com llogaters, vindran a tu per informar-se, saber com actuar i demanar-te’n la seva aplicació als seus contractes de lloguer.

Volem que estiguis preparat per atendre els dubtes dels teus clients. Per aquest motiu, a més de fer-te’n un resum, el nostre equip jurídic ja està estudiant a hores d’ara la normativa per explicarte’n els detalls abans de les 72 hores de la seva publicació, com et vam prometre.

Així, aquest proper dimecres, 23 de setembre, a les 11h, organitzarem una sessió informativa via Zoom, en la qual la nostra assessora jurídica Olga Sanz, t’explicarà, entre d’altres:

  • Què diu i quin és l’àmbit d’aplicació de la llei
  • Com se’n ha d’informar en les ofertes d’arrendament d’habitatge
  • Com es determina la renda inicial del lloguer en els nous contractes
  • Com es defineix el preu de referència en el nous contractes

VULL INSCRIURE’M A LA SESSIÓ INFORMATIVA DE DIMECRES

Abans de la sessió, et recomanem que llegeixis detingudament el resum de la nova llei. Si us plau, pren-te el teu temps i apunta tots els dubtes que et sorgeixin, perquè els intentarem resoldre tots en una segona sessió informativa el següent dilluns, 28 de setembre, a les 16:00h amb la nostra assessora jurídica Montserrat Junyent.  Fes-nos arribar les teves consultes a webinarapi@api.cat abans de dilluns vinent a les 16:00h. T’ho tornarem a recordar a finals de setmana perquè ho tinguis present.

Per últim, et demanem que et reservis el temps per assistir a aquestes dues sessions i, si és possible, que hi participin la resta de membres del teu equip, ja que es tracta d’una normativa molt rellevant i cal que tinguis molt clar com s’aplica en cada cas. 

I recorda que, si tens cap dubte concret d’aquesta o altra qüestió, tens a tot l’equip jurídic disponible per a tu a diari per ajudar-te a avançar!

(!) IMPORTANT
INSTRUCCIONS PER UNIR-TE A AQUEST WEBINAR

Si ja estàs registrat a Zoom

1) Fes clic en aquest enllaç a les 09:30h i uneix-te al webinar.

Si NO estàs registrat a Zoom

1) Registra’t fent clic aquí. No necessites esperar a l’hora de la reunió. Pots registrar-te amb antelació, en el moment en què et resulti més còmode fer-ho.
2) Descarrega’t l’aplicació gratuïta Zoom (trobaràs les intruccions clicant a l’enllaç anterior, durant el procés de registre). És convenient fer-ho almenys deu minuts abans que comenci la reunió.
3) Un cop registrat, tan sols hauràs d’esperar a l’hora del webinar i, en aquest moment, clicar a l’enllaç de la reunió.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *