Mesures de seguretat que has de seguir a la nova normalitat

Avui la nova normalitat s’ha instal·lat a Catalunya amb la publicació i entrada en vigor del Decret 63/2020, de 18 de juny, de la nova governança de l’emergència sanitària provocada per la COVID19 i d’inici de l’etapa de la represa al territori de Catalunya.

Durant aquesta nova etapa, s’hauran de complir tot un seguit de mesures que la Generalitat ha especificat a la Resolució SLT/1429/2020, de 18 de juny, per la qual s’adopten mesures bàsiques de protecció i organitzatives per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2.

Aquí tens el resum de les mesures que afecten més especialment l’activitat immobiliària. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *