Les agències immobiliàries podran atendre visites concertades a l’oficina a partir de dilluns que ve

Es restableix l’activitat immobiliària per fases. El Govern va fer públic ahir el “Pla per a la transició cap a una nova normalitat”, que conté les diferents fases de transició fins arribar a l’aixecamtent de les limitacions imposades per l’estat d’alarma i, malgrat no hi ha referència concreta per al sector de serveis immobiliaris prestats per agències, el nostre departament jurídic ha volgut aclarir-te què és el que pot entendre’s del document presentat.

Tal i com t’acabem de comentar, atès que no hi ha menció a la nostra activitat, l’única opció és considerar-la inclosa dins el grup d’activitats pròpies del petit comerç com a grup afí, per a les quals proposa una sèrie de recomanacions que, tot i ser confuses, es concretarien en les tres següents fases, en les quals serà imprescindible el manteniment de les mesures de seguretat bàsiques

A PARTIR DEL 4 DE MAIG I FINS AL 10 DE MAIG

S’autoritza l’obertura de locals i establiments al públic, si bé l’atenció als clients haurà de concretar-se mitjançant cita prèvia i de forma individualitzada.

A PARTIR DE L’11 DE MAIG I FINS AL 10 DE JUNY

S’autoritza l’obertura del petit comerç sota condicions estrictes de seguretat, havent d’evitar les concentracions o aglomeracions de persones. No obstant això, davant la manca de prohibició expressa, s’entén la possibilitat de realitzar visites a immobles en formar part de l’activitat econòmica del petit comerç, però única i exclusivament en l’àmbit provincial, ja que no es permeten els desplaçaments fora de la província on es desenvolupi l’activitat.

Tanmateix, i com de moment en aquesta fase seguirà restringida la lliure circulació de persones, seria aconsellable justificar documentalment el trasllat, la visita i la reunió amb terceres persones per tal d’evitar possibles sancions.

A PARTIR DE L’11 DE JUNY

S’entén que s’arriba a la mobilitat de forma generalitzada per tot el territori nacional per a qualsevol activitat professional.

 

[+] INFO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *