Es crea APILegaltech, plataforma on line de signatura digital exclusiva per als API

API – Col·legis i Associació d’Agents Immobiliaris, en aliança amb la start-up Milcontratos, ha creat APILegaltech, una plataforma que permet als API atendre en línia als seus clients amb totes les garanties, tot i tenir els seus establiments tancats, i suposa un pas important en el procés de digitalització dels seus serveis.

APILegaltech és una plataforma legal intel·ligent, basada en tecnologia Machine Learning, que permet la creació i signatura de documents digitals i possibilitarà que els agents puguin seguir atenent una part important dels requeriments dels seus clients des de la distància. No només això, sinó que es tracta del resultat d’un treball intens i planificat que confirma el compromís del col·lectiu API per oferir eines d’alt valor afegit i serveis d’interès als seus agents immobiliaris, i a el mateix temps, consolida a l’empresa Milcontratos a el seu camí de lideratge en el legaltech assessorant a grans col·lectius i empreses.

En paraules de la gerent de l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya, Anna Puigdevall, “és molt important que, en aquests moments d’incertesa, apostem decididament per la tecnologia. I aquests dies de confinament hem d’aprofitar aquestes tecnologies per intentar que la nostra activitat es vegi menys perjudicada i per dotar les nostres estructures de l’màxim nombre d’eines per poder seguir operatius “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *