Llancem API RESPON, un fòrum immobiliari solidari

Sentim que tenim una responsabilitat amb els nostres clients i, en general, amb tots aquells ciutadans que en aquests moments se senten perduts i no saben com actuar en determinats assumptes immobiliaris.

Per això, hem decidit obrir API RESPON, un fòrum immobiliari gratuït, emmarcat en el projecte API Solidari, per tal que els ciutadans que ho desitgin puguin enviar-nos les seves consultes immobiliàries sobre problemes generats arran de la crisi sanitària del COVID-19.

Les preguntes i respostes més rellevants les publicarem al nostre perfil oficial de Twitter: @portalapi_cat

És moment de ser generós, de compartir coneixement i de mostrar als consumidors que els API volem ajudar-los amb la nostra tasca a superar aquesta situació d’incertesa.

Comunica aquesta iniciativa a través de les teves xarxes socials per tal de fer-ne la màxima difusió i que pugui arribar a totes les persones que ho necessitin! Quan ho facis, si us plau, menciona la web www.apirespon.cat, el compte @apicatalunya i els següents hashtags: #OrgullApi i #TotAniraBe.

Amb l’esforç de tots, podem superar aquesta situació!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *