Éxito del segundo congreso de derecho inmobiliario co organizado por la AIC y el COAPI

Ahir es va celebrar a la seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona la segona edició del Congrés de Dret Immobiliari, organitzat conjuntament per l’ICAB, el Col·legi i l’Associació d’Agents Immobiliaris, el Consell de l’Advocacia Catalana, l’Associació de Promotors de Catalunya, el Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya, el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, Col·legi de Notaris de Catalunya i Deganat dels Registradors de la Propietat, Mercantils i Béns Mobles de Catalunya.

L’esdeveniment va comptar amb tota una sèrie de professionals del sector que van donar la seva visió, a través de les seves ponències d’alt nivell tècnic, sobre diferents temes que afectaven al sector, com l’ocupació il·legal d’habitatges o la incidència dels pisos turístics a les comunitats de veïns. D’altra banda, es va parlar també de l’evolució de la Llei d’Arrendaments Urbans des de l’any 1994 i les successives reformes, taula rodona on va participar la Cap d’Assessoria Jurídica del COAPI de Barcelona Montserrat Junyent.

Amb l’èxit de totes les ponències i la qualitat del seu contingut, l’esdeveniment es converteix amb un referent al sector que s’haurà de tornar a repetir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *