Els beneficis de tenir la teva pròpia pàgina web

Avui dia, per a una immobiliària és tan indispensable tenir una pàgina web com tenir clients. Un estudi de Verisign, demostra que 9 de cada 10 clients esperen trobar les marques amb les quals compren a Internet per conèixer més d’aquest negoci i confiar en ell. Imagina llavors si poguessis fer amb ells la major inversió de la teva vida! No esperis més, els teus clients t’estan buscant. En aquesta càpsula et donem 10 raons que faran que et preguntis perquè no vas fer abans la teva web.

1. Presència del teu negoci els 365 dies de l’any 24h

No importa si dorms, menges o te’n vas de vacances, la teva pàgina web sempre mostrarà tota la teva informació, tots els teus immobles i tot el que tu vulguis que els teus clients coneguin. Pots estar tranquil, sempre hi ha una eina treballant per a tu. Els teus clients et trobaran, a qualsevol hora i a qualsevol lloc del món. Podran saber de tu quan estiguin tranquil·lament al saló de casa seva, pensant amb la llar dels seus somnis, sense cap pressió de compra, però estaràs entrant d’una forma molt discreta a la seva “wishlist”.

2. Oblida’t de Gmail, Hotmail, Yahoo, Outlook i altres comptes de correu genèriques

Ningú confia avui dia en una empresa amb un compte d’email, gmail i altres genèrics. Darrere del teu propi domini hi ha la legitimitat de la teva marca i reconeixement; és més fàcil de recordar, ens dóna rellevància, augmenta el nostre posicionament SEO… Un estudi demostra que el 78% dels clients pensen que una empresa amb el seu propi domini a l’ email és de més confiança.

3. Informa sobre tu i crea la teva pròpia marca que et diferenciï de la resta

A la teva pàgina web pots fer el que tu vulguis, posar vídeos teus que captin l’atenció dels teus clients, de les propietats que tens i escriure continguts de valor que t’ajudin a captar. També és una bona forma de promocionar les teves xarxes socials crear una comunitat amb els teus clients. El 77% dels negocis petits diuen que la seva pàgina web és la millor eina de màrqueting que tenen.

4. Credibilitat

Al món modern, esperem que una empresa amb reputació tingui presència online. Desconfiem de tot el que no puguem trobar fàcilment. És una forma molt útil i fàcil per compartir informació essencial sobre el teu negoci amb el món. Quan una pàgina web és senzilla, ordenada i ens dóna informació clara tendim a pensar que el negoci serà igual i confiem més en ell, li donem al client una experiència positiva fins i tot abans de conèixer-nos.

5. Lidera l’expansió del teu negoci

Des del moment en el qual estàs online, ets accessible al món, trencaràs amb totes les barreres geogràfiques com mai ho havies fet abans. Qualsevol persona de qualsevol lloc del món podrà conèixer-te i ara qualsevol pot ser el teu client.

6. Et dóna informació del teu client

Les eines d’anàlisi t’ajudaran a identificar el tipus de client que tens, quines propietats es veuen més i podràs adaptar el teu negoci a les necessitats reals del teu client. Així podràs destacar propietats, adaptar l’horari de la teva oficina, fer promocions…

7. Estalviaràs diners No hauràs d’imprimir tants fulls de mà, explicar tantes vegades el que és la teva empresa i sortir de la teva oficina per donar-te a conèixer, faràs que els teus clients arribin fins a tu.

8. Dóna proximitat al teu client

Quan tenim un blog a la nostra pàgina web dóna sensació de proximitat i frescor, fent que els nostres clients ens coneguin una miqueta més i ens vegin com un referent que té la informació que necessiten. A més a més, quan comparteixes amb ells les teves idees els fidelitzes, fent que siguin clients a llarg termini que podran aconsellar-te als seus amics i familiars.

9. Et situa a l’altura dels teus competidors

Si tu no tens una pàgina web, segur que els teus competidors la tenen, això significa que estàs perdent visibilitat davant els teus clients. És essencial no perdre oportunitats.

10. És una oportunitat de creixement

Internet no és només el lloc on estan els teus clients, també hi ha possibles socis, inversors o empleats amb molt potencial. Qui sap on pot arribar la teva immobiliària en un futur? Obre’t al món.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *