Fotografía profesional inmobiliaria

Els pisos apareixen i desapareixen dels portals cada dia i tots lluiten la mateixa batalla: CRIDAR L’ATENCIÓ DEL TEU CLIENT. Tenir un catàleg de propietats amb bones fotos és una de les missions més importants d’un agent immobiliari. No obstant això, fer fotografies que emocionin al teu comprador no és gens fàcil. No et preocupis, en aquesta càpsula et donarem consells perquè facis les millors fotos.

1. Tria una bona càmera de fotos

Tenir una bona càmera sempre et garantirà resultats de bona qualitat. És millor que la càmera sigui lleugera, perquè no vagis molt carregat, que tingui un mínim de 20 megapíxels per si vols utilitzar les fotos de les teves propietats en gran format i tenir un objectiu gran angular perquè les estades es vegin senceres i en tota la seva dimensió. Si no tens bon pols, també és interessant que et facis amb un trípode, ja que t’ajudarà al fet que les fotos es vegin més nítides. Clar que tots podem fer fotos amb el mòbil, però els mòbils tenen lents molt petites i fan que es vegin resultats desastrosos als portals.

2. Necessites almenys 8 fotos de la propietat

Segons un estudi de Rightmove, els anuncis que tenen més visites són els que tenen més de 8 fotografies d’alta qualitat. A més a més si passa un mes i l’immoble no s’ha venut, hauries de canviar-les, així ajudaràs al fet que el teu client vegi l’immoble d’una altra manera i el teu venedor veurà que estàs molt actiu. Entre aquestes fotos has de mostrar:

  • 2 fotos de gran angle de l’estada principal
  • 2 fotos de gran angle de la cuina
  • 1 foto de gran angle de cadascuna de les habitacions
  • 1 foto del bany, tret que sigui molt gran o espectacular, llavors pots posar-ne dues.
  • 1 foto per cada extra que l’immoble pugui tenir com una habitació de la bugada, garatge, entrada, exteriors…

3. Prepara el teu equip de fotografia la nit anterior

No hi ha res pitjor que desplaçar-te fins a l’immoble i descobrir que el teu equip no funciona o que no tens bateria.

4. Passeja’t per la casa abans de començar a disparar

Això et donarà idea dels espais i els angles, tindràs clar l’espai i et donarà temps per ordenar una mica, netejar superfícies, buidar els espais, eliminar coses de la decoració, amagar objectes personals dins dels armaris… recorda que menys sempre és més.

5. Encén totes les llums

Quan encenem totes les llums i obrim finestres perquè la llum natural il·lumini els espais, fem que el pis es vegi instantàniament més càlid i acollidor, però en l’edició posterior hem d’equilibrar la temperatura de les llums. És important que la llum sigui igual a tots els espais de la casa perquè les fotos no desentonin entre elles.

6. Cuida molt les teves fotos

Pensa en elles com a petites obres d’art, has de vendre als teus clients la seva vida vivint allí, així que cuida tots els detalls, lleva objectes personals, baixa la tapa del vàter, lleva catifes velles… És important que no es vegin les teves coses, el teu casc de la moto, el teu maletí o tu mateix reflectit al mirall del bany, això et farà semblar menys professional.

7. Processa i edita les teves fotos

Abans de penjar les fotos als portals, analitza-les amb deteniment, segur que necessiten que les redrecis, tenir més llum, posar el teu logo, retallar-les, eliminar algun defecte o ajustar la seva grandària a la que va millor amb el portal on les penjaràs. Necessites un bon programa d’edició fotogràfica.

8. Busca enfocaments originals i sigues creatiu

Cerca els millors angles, juga amb les ombres per donar profunditat als espais petits, busca enfocaments originals, des de les escales o des del sòl, a través d’unes flors… La creativitat et diferenciarà dels altres! En definitiva, perquè la teva immobiliària tingui les propietats més boniques penjades online i conquistar a tots els propietaris que volen vendre, has de gaudir fent fotos i esforçar-te molt, al cap i a la fi són LA TEVA MILLOR CARTA DE PRESENTACIÓ. Si no et va bé la part artística perquè el teu és vendre propietats, no et preocupis, al final el més fàcil és contractar un fotògraf professional que faci tot això per tu. En Apishop trobaràs packs fotogràfics de qualitat perquè els teus propietats siguin espectaculars, a més els preus són inigualables! Fes click aquí: https://apishop.inmorealservices.com/product-category/servicios-para-inmuebles/fotografia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *